Trouwen in een Kasteel!

Van harte gefeliciteerd met uw verloving! Een spannende tijd breekt nu aan, met vele mogelijkheden. Trouwen doet u als het goed is maar één keer. Bent u op zoek naar een sprookjesachtige omgeving van een authentiek Kasteel, omgeven door een groen park? Dan is Kasteel Oud-Poelgeest de locatie voor de mooiste dag van uw leven!

Zegt u binnenkort ”Ja, ik wil!” bij Kasteel Oud-Poelgeest?

 

Download de informatiemap

 

Kasteel Oud-Poelgeest is een officiële trouwlocatie in Oegstgeest, dit biedt vele mogelijkheden. Zo kan de trouwplechtigheid zelf op onze locatie plaatsvinden, in een van de mooie historische zalen van het Kasteel of zelfs buiten op het prachtige, groene landgoed.

 

hotel vergaderzaal trouwlocatie leiden

Wij denken graag mee over een onvergetelijke dag! U kunt alles combineren zoals u dit wenst: een hoffelijk ontvangst, een exclusief diner, een uitgebreide borrel of een spectaculair feest! Kasteel Oud-Poelgeest is geschikt voor gezelschappen tot 200 personen, maar zeker ook voor een intiemere bruiloft. Trouwen zoals u dat wilt!

Komen uw huwelijksgasten van ver? Geen enkel probleem: in het indrukwekkende Koetshuis zijn 45 hotelkamers gelegen. Kijk onder hotel voor de mogelijkheden!

Zowel in de voorbereidingen naar uw huwelijk, als op de dag zelf staat er een team van enthousiaste professionals klaar om uw bruiloft tot in de puntjes te verzorgen.

Download hier onze brochure met alle mogelijkheden bij Kasteel Oud-Poelgeest. Wij staan u uiteraard graag persoonlijk te woord via 071 – 517 42 24, of stuur een email naar reserveringen@oudpoelgeest.nl