Trouwen in een Kasteel? 

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!
Een spannende tijd breekt nu aan, met veel mogelijkheden.
Trouwen doe je, als het goed is, maar één keer.
Zijn jullie op zoek naar een sprookjesachtige omgeving van een authentiek Kasteel, omgeven door een groen park? Dan is Kasteel Oud Poelgeest dé locatie voor de mooiste dag van jullie leven!

Kasteel Oud Poelgeest is een officiele trouwlocatie in Oegstgeest. Daardoor kan de trouwplechtigheid zelf op onze locatie plaatsvinden.
Het kan in een van de historische zalen van het Kasteel of zelfs buiten
op het Landgoed.

Bij Oud Poelgeest zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij denken graag mee voor een onvergetelijke dag. Een exlusief diner, een uitgebreide borrel of toch een spectaculair feest!

Zowel in de voorbereidingen als op de dag zelf staat er een team van enthousiaste professionals klaar om jullie dag onvergetelijk te maken!

Een gehele huwelijksdag
op een vrijdag of zaterdag


14.15 uur

Wij ontvangen jullie en jullie gasten graag met een kopje koffie, thee of frisdrank. Hierbij serveren wij een kleine zoetigheid.

15.00 uur

Geheel verzorgde ceremonie in de Völker-Diebenzaal of in de Drakenzaal.

15.45 uur

In de Kasteelbar vindt de receptie plaats. Wij serveren een feestelijk glas Cava om te proosten op jullie huwelijk. Tijdens de borrel schenken wij gedurende 2 uur onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment, plaatsen wij borrelplateaus en serveren wij 3 bittergarnituur per persoon.

18.00 uur

Diner in de Völker-Diebenzaal of in de Drakenzaal. Wij serveren een heerlijk 3-gangen diner met afsluitend een kopje koffie of thee. De overige drankjes tijdens het diner zijn op basis van nacalculatie.

20.30 uur

Om de dag af te sluiten zal er een feest plaatsvinden in de Bovenhal van het Kasteel. Wij verwelkomen jullie gasten feestelijk met een bruisend glas Cava. Bij ontvangst staan er tevens borrelplateaus op de tafels. Tijdens het feest serveren wij 4 uur lang onbeperkt binnenlands gedistilleerde dranken en 5 stuks gemengd warm bittergarnituur per persoon. Uiteraard gaan de voetjes van de vloer, daar zorgt de DJ wel voor…


00.30 uur
Einde

Bovenstaand programma is gebaseerd op 40 daggasten en 100 avondgasten en bedraagt € 11.480,00. Aantallen zijn inclusief bruidspaar.
Het tarief voor een extra dag gast (ontvangst tot en met diner) is € 88,50 en het tarief voor een extra avondgast (feest) is vanaf € 51,00 .

Winter Wedding (januari t/m maart)

Hoe gaaf is het om de wintermaanden te trouwen. Speciaal hiervoor bieden wij een Winter Wedding!

14.15 uur
Wij ontvangen jullie gasten graag met een kopje koffie, thee of frisdrank.
Hierbij serveren wij een kleine zoetigheid.

15.00 uur
Geheel verzorgde ceremonie in de Völker-Diebenzaal of in de Drakenzaal.

15.45 uur
In de Kasteelbar vindt de receptie plaats. Wij schenken een feestelijk glas Cava om te proosten op uw huwelijk. Daarna kunnen jullie 2 uur onbeperkt gebruikmaken van dranken uit het Hollands assortiment en plaatsen wij borrelplateaus en serveren wij drie bittergarnituur per persoon.

18.00 uur
Bruidsdiner in de Völker-Diebenzaal of in de Drakenzaal. Wij serveren een heerlijk 3-gangen diner met afsluitend een kopje koffie of thee. De overige drankjes tijdens het diner zijn op nacalculatie.

20.30 uur
Om de dag af te sluiten zal er een feest plaatsvinden in de Bovenhal van het
Kasteel. Wij verwelkomen jullie gasten feestelijk met een bruisend glas Cava. Bij ontvangst staan er tevens borrelplateaus met olijven, diverse noten, peppadews en kaaskoekjes op de tafels. Tijdens het feest serveren wij 4 uur lang onbeperkt binnenlands gedistilleerde dranken en vijf stuks gemengd warm bittergarnituur per persoon. Uiteraard gaan de voetjes van de vloer, daar zorgt de DJ wel voor.

00.30 uur Einde

Bovenstaand programma is gebaseerd op 40 daggasten en 100 avondgasten en bedraagt i.p.v. € 11.480,00 nu € 10.655,00 voor nieuwe boekingen. Aantallen zijn inclusief bruidspaar.

Het tarief voor een extra daggast (ontvangst tot en met diner) is € 90,00 en het tarief voor een extra avondgast (feest) is € 54,00.

Zeggen jullie binnenkort ”Ja, ik wil!” bij Oud Poelgeest? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.