.

Geniet en verwonder in ons restaurant, Kasteel of op het terras

Op basis van reservering kunt u bij ons terecht voor een heerlijke lunch, borrel of diner. De gehele maand juli serveren wij op vrijdag, zaterdag en zondag het diner in één van de prachtige themazalen van het Kasteel*.

U kunt online reserveren door gebruik te maken van onze reserveerkalender. Liever telefonisch reserveren? Dat kan natuurlijk ook, bel ons even op 071-5174224

.

.

.

Kies één van de gerechten van onze kaart of laat u verrassen met een van de geselecteerde menu’s.

In het sfeervolle restaurant, gelegen in het monumentale Koetshuis, kunnen onze gasten op culinaire wijze van de menukaart met keuze uit seizoensgebonden producten uit de regio.

Geniet van een mooi glas wijn, geselecteerd door onze wijnleverancier Wereldwijnen. Uw gastheer of gastvrouw adviseert u graag over smaakvolle wijn spijs combinaties.

Onze chef en zijn brigade biedt vele culinaire mogelijkheden voor grote gezelschappen. Denk aan private dining, een walking dinner of een buffet tot wel 150 gasten.

.

*Door het monumentale karakter van het Kasteel is het helaas niet toegankelijk voor mindervaliden. Het Kasteel is uitsluitend via een trap te betreden.

.