.

Op zoek naar een gezellig restaurant in Oegstgeest? Kom dan langs bij Restaurant Oud Poelgeest! Ons restaurant ligt op een unieke en rustige locatie in Oegstgeest ten noordwesten van Leiden.

Tijdens zonnige dagen kunt u op ons terras genieten van een overheerlijke lunch of een koffie met gebak terwijl u uitkijkt op het historische Kasteel Oud Poelgeest.

Dineren bij ons restaurant in Oegstgeest

Genieten van een drie-, vier- of vijfgangen diner op één van de mooiste plekjes in Oegstgeest? Kom dan genieten van onze gevarieerde keuken in ons koetshuis en laat u verrassen.

Kies bijvoorbeeld voor het Oud Poelgeest all in menu waar onze chef u zal verrassen met drie- of vier overheerlijke gerechten met zorg geselecteerde wijnen. Wilt u liever à la carte dineren? Stel dan uw eigen menu samen met onze à la carte gerechten.

Bekijk onze menu kaart en stel uw eigen drie gangen diner samen. Komt u met een groep groter dan 7 personen? Dan maken wij graag een op maat gemaakt menu voor u om onze kwaliteit te waarborgen. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in restaurant Oud Poelgeest!

.

.

.

Kies uit onze à la carte gerechten of geniet van ons all in menu

In het sfeervolle restaurant, gelegen in het monumentale Koetshuis, kunt u op culinaire wijze dineren. Maak een keuze uit de menukaart met seizoensgebonden gerechten.

Geniet van een mooi glas wijn, geselecteerd door onze wijnleverancier Wereldwijnen. Uw gastheer of gastvrouw adviseert u graag over smaakvolle wijn spijs combinaties.

Onze chef en zijn brigade biedt vele culinaire mogelijkheden voor grote gezelschappen. Denk aan private dining, een walking dinner of een buffet tot wel 150 gasten.