.

Verwelkom de lente bij Oud Poelgeest

Op zondag 9 en maandag 10 april is het Pasen bij Oud Poelgeest! Daarmee vieren wij de lente met een overheerlijke paasbrunch in ons Kasteel en de jaarlijks terugkerende paasspeurtocht.

De brunch start op beide dagen om 11:30 uur tot 13:30 uur.

.

Let op! U kunt t/m vrijdag 7 april 16:00 uur tickets bestellen via onze ticketshop. Daarna is het (afhankelijk van beschikbaarheid) alleen mogelijk om telefonisch te reserveren op 071-5174224 of per e-mail op receptie@oudpoelgeest.nl

Bestel nu uw ticket!

 

Voor de paasbrunch kunt u uitsluitend via ons ticketsysteem reserveren. Een ticketprijs is inclusief overheerlijke brunch in lopend buffet vorm en drankjes (vruchtensappen, koffie, thee). Voor kinderen tot 5 jaar en van 5 t/m 12 jaar geldt een aangepast tarief. Voor reserveringen met mindervaliden, maken wij plaats in de (rolstoel-toegankelijke) kasteelbar.

Meedoen aan de kinder paasspeurtocht?

Op 9 en 10 april kunnen kinderen tussen 11:00 en 16:00 over ons landgoed op zoek gaan naar de paashazen en een leuk presentje ontvangen. Kinderen die van onze paasbrunch komen genieten kunnen gratis meedoen aan de speurtocht.

Kinderen die niet deelnemen aan de paasbrunch, konden zich gratis aanmelden voor de speurtocht via onze website. Helaas is er geen beschikbaarheid meer voor de speurtocht.