Christmas Fair - December

Op 7 & 8 december zal er een Christmas fair worden georganiseerd op ons landgoed met ijsbaan en live muziek!

X-mas fair Oegstgeest is vorig jaar voor het eerst georganiseerd op het oude ASC terrein in Oegstgeest. Na een geslaagde eerste editie is Landgoed Oud Poelgeest als locatie gekozen voor de tweede editie.

Gedurende de X-mas fair zullen er verschillende kerstkraampjes aanwezig zijn, maar ook een ijsbaan worden gefaciliteerd van 100 m2. Tevens wordt er door de organisatie een Food plein met verschillende kleine food outlets.

Ook vanuit Oud Poelgeest verzorgen we verschillende culinaire invullingen en is ons verwarmde terras open voor warm glas koffie, thee, glühwein of chocolade melk met slagroom.

De laatste informatie over de X-mas fair is terug te vinden op Facebook.

Kasteel Diner - November

Kasteel Oud-Poelgeest gaat in november weer van start met het Kasteel diner!
Geïnspireerd op de gekweekte kruiden op ons Landgoed door Professor Boerhaave serveren wij een wisselend botanisch menu.
Het botanische menu is uit te breiden tot 5 gangen. Uiteraard houdt onze keukenbrigade rekening met uw persoonlijke wensen/diëten.
Geniet van de wijn en spijs combinatie welke speciaal voor u is afgestemd uit onze wijnkelder.

Wie gaat eten bij Oud-Poelgeest draagt automatisch bij aan het in stand houden van het landgoed. “Alle winst die wij maken, komt direct ten goede aan het behoud van dit cultureel erfgoed.” Een 3 gangen menu is al beschikbaar vanaf €38,50 en is uit te breiden naar 5 gangen.

Kijk hier voor een impressie van het menu.

Wacht niet te lang met reserveren want de beschikbaarheid is nog maar beperkt!

Reserveer telefonisch via 071-5174224
per mail receptie@oudpoelgeest.nl

Nieuwe Huistijl

De komende maanden zullen we gefaseerd onze nieuwe huisstijl gaan doorvoeren met de slogan “Geniet en verwonder”

De destinatie Oud Poelgeest is een unieke locatie. Een locatie van verbinding, maar ook een locatie met tal van mogelijkheden. Deze mogelijkheden zullen met de nieuwe huisstijl verder gaan belichten.

Naast het landgoed krijgen daarom het kasteel, restaurant en hotel ieder een eigen logo. Daarnaast hebben we gekozen voor een nieuw kleurenpalet dat is geïnspireerd op de kleurendiversiteit die u op het landgoed terug kunt vinden in combinatie met een nieuw lettertype dat zorgt voor een frisse, maar professionele look.

Maak kennis met Dominique

Wij zijn trots om te melden dat wij Dominque sinds kort als collega hebben mogen verwelkomen op de sales afdeling van Oud Poelgeest. Hierbij zal Dominique samen met Louk het gezicht van onze organisatie worden en het aanspreekpunt vormen voor al uw aanvragen. Deze positie neemt zij over van Chanine, die een nieuwe uitdaging gevonden heeft binnen onze organisatie als Front Office manager.

Dominique is een duizendpoot en houdt van doorpakken. Als afgestudeerde in Creative Business is ze o.a. de afgelopen jaren actief geweest als wedding coördinator in Rotterdam, maar heeft ze ook ervaring aan de andere kant van de organisatie als local representative voor de Sunweb Group.

”De rijke historie, met in het bijzonder de stijlkamers in het kasteel, en de vele mogelijkheden die het landgoed in combinatie met de centrale ligging binnen de randstad bied” spreken Dominique het meest aan. Vanuit haar creatieve kant denkt ze graag met u mee over de perfecte invulling van uw bijeenkomst.