.

Elk jaar, op de langste dag (21 juni) schijnt de zon precies tussen de pijlers van de lange oprijlaan van Kasteel Oud Poelgeest. De zonnestralen van de ondergaande zon schijnen parallel aan de oprijlaan op het bordes van het kasteel. 

Vorig jaar hebben we de allereerste editie gehad met een bijzonder mooie zonsondergang! Dit jaar, op woensdag 21 juni 2023 is de tweede editie en zullen wij dit moment ‘vangen’ middels een klassieke vertolking van de Midzomernachtdroom van Mendelssohn, uitgevoerd door het klassieke Practicum Musicae Orkest. Dit moment, wat op een unieke manier verband legt tussen cultuur, historie en de natuurlijke groene omgeving van het Landgoed, is een indrukkwekkende beleving om mee te maken!

.

Tijden en tickets

Op dit moment werken wij aan het programma. Zodra dit rond is zullen wij dit bekend maken en start tevens de ticketverkoop voor dit unieke evenement.

Wilt u een seintje als de kaartverkoop van start gaat? Meld u dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief en u bent dan snel op de hoogte!