.

Kerstgeschenkenmarkt Oegstgeest

Geef uw medewerkers een persoonlijk, door hen zelf samengesteld, lokaal kerstgeschenk! Een persoonlijk kerstcadeau is dé duurzame oplossing voor bedrijven die een kerstpakket willen geven.
Op het landgoed van Kasteel Oud Poelgeest organiseren Oegstgeester ondernemers samen met Kasteel Oud Poelgeest daarom de Kerstgeschenken markt Oegstgeest.

Op woensdag 13 december tussen 17.00 en 20.30 uur kunnen uw medewerkers terecht op deze sfeervolle markt waar zij kunnen kiezen uit producten zoals parfumerie en verzorging van Parfumerie Beauty XL, boeken van de Rijnlandse Boekhandel, visspecialiteiten van Visgilde Hugo van der Meij, delicatessen van Fromagerie du Patron, lekkernijen van Bakker Hugo de Groot, woon- en tuinaccessoires van tuincentrum de Mooij en sieraden en snuisterijen van Klaar Conceptstore.

 

Maak het nog leuker en combineer uw geschenk met een 3-gangen diner bij Oud Poelgeest!

Hoe werkt het?

U, als gulle gever van het kerstgeschenk, kunt van tevoren een budget per persoon afspreken. Voor het door u bepaalde bedrag (minimaal € 35,00 per persoon) ontvangt u geschenkenmunten. Deze munten worden in een leuke verpakking aan u aangereikt. Elke munt vertegenwoordigt € 5,00.
Uw medewerkers kunnen de kerstgeschenkenmunten bij de verschillende stands inwisselen voor producten naar keuze.

Mocht uw medewerker onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om naar de Kerst geschenkenmarkt te komen dan kunnen zij tot 31 januari 2024 de munten inleveren tegen producten uit de winkels van de hierboven omschreven bedrijven.

Geef dit jaar het perfecte kerstgeschenk aan uw medewerkers! Stuur ons via onderstaand formulier voor 15 oktober een berichtje en wij nemen contact met u op.

.

.

Combineer uw kerstgeschenk met een diner bij Oud Poelgeest

Om het geheel stijlvol af te sluiten is het mogelijk om met uw medewerkers te fêteren op kerstborrel/feest met een feestelijk 3-gangen en drankjes. Kasteel Oud Poelgeest maakt graag een op maat gemaakte offerte voor uw kerstevent.
Mocht u meer interesse hebben in de kerstmarkt dan kunt contact opnemen met Irene van Laar op 06-41209283.

Er zijn meerdere combinaties te maken met het aanbod van Kasteel Oud Poelgeest:

  1. Uw medewerkers bezoeken alleen de Kerstgeschenken markt Oegstgeest en stellen hun eigen kerstpakket samen.
  2. Uw medewerkers bezoeken de Kerst geschenken markt Oegstgeest en u biedt hen naast het pakket een aparte consumptiemunt aan voor een glühwein, warme chocomelk met slagroom,  bier, wijn of frisdrank. Te verkrijgen aan ons buitenbarretje bij de markt. € 5,00 extra bovenop het bedrag voor het kerstgeschenk.
  3. Voor gezelschappen tot 12-15 personen: Uw medewerkers bezoeken de Kerst geschenken markt Oegstgeest en u biedt hen naast het pakket een driegangen diner in het restaurant van Kasteel Oud Poelgeest a € 44,50 exclusief drank.

.