Culinair dineren in het Kasteel

Landgoed Oud Poelgeest gaat zaterdag 21 februari weer van start met het Kasteel diner! Geïnspireerd op de gekweekte kruiden op ons Landgoed door Professor Boerhaave.

Hierbij kunt u genieten van onze a la cart kaart of van een heerlijk drie, vier of vijf gangen menu. Maak daarnaast uw avond compleet met een passende wijn spijs combinatie, speciaal voor u geslecteerd uit onze wijnkelder.

Het kasteeldiner wordt speciaal voor u op vrijdag en zaterdag geserveerd in een van onze 17de eeuwse stijlkamers in het kasteel. Door uw diner draagt u automatisch bij aan het in stand houden van het landgoed. “Alle winst die wij maken, komt direct ten goede aan het behoud van dit cultureel erfgoed.”

Ervaar t/m 31 maart onze culinaire menukaart met een 3-gangen diner voor slechts €38,50 p.p.

Om u kennis te laten maken met onze keuken serveren wij tot april het 3 gangen “Oud Poelgeest menu” voor slechts 38,50 euro. Wilt u liever zelf een keuze maken, kom dan genieten van onze a la cart kaart!

Reserveer nu
Wacht niet te lang met reserveren want de beschikbaarheid is maar beperkt! Het kasteeldiner wordt uitsluitend op vrijdag en zaterdag geserveerd in een van onze 17de eeuwse stijlkamers.

Reserveer telefonisch via 071-5174224
per mail receptie@oudpoelgeest.nl