9 juni 2020 Melvin van Beekum

De 5 leukste wedding trends

Yes! Ga jij trouwen in 2020 of 2021 en wil je graag mee gaan met de wedding trends van dit moment? Om het je makkelijk te maken hebben wij de 5 leukste wedding trends voor je op een rijtje gezet.

1. Eco friendly wedding

Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven. Hier zijn een aantal tips om jouw wedding zo duurzaam mogelijk te maken:

  • Druk uitnodigingen en menukaarten op gerecycled papier.
  • Denk aan vegetarische en veganistische hapjes, super lekker!
  • Een duurzaam vervoersmiddel kan natuurlijk niet ontbreken. Denk aan een bakfiets of een tuctuc. Door een stukje uitwaaien komt ook de spanning van die dag meteen een beetje ten goede!
  • Vintage is helemaal de trend van nu, dus waarom geen vintage jurk? Hoe leuk is het dat niet alleen jóuw mooiste dag in deze prachtige jurk gevierd wordt?

Met deze handige tips wordt dit zeker een begin van een mooi en bewust leven samen…

2. Velvet touch

Velvet oftewel fluweel genoemd is niet meer weg te denken in 2020. Net die luxueuze uitstraling die een beetje extra toevoegt aan de styling. Denk bijvoorbeeld aan velvet stoelen tijdens de ceremonie; het geeft een extra warm gevoel. En dat mag natuurlijk niet ontbreken op de grote dag.

Is dit de stijl die jullie zoeken? Trouwen bij Kasteel Oud Poelgeest maakt dit compleet en wij helpen jullie daar graag mee verder!

3. Persoonlijke statements

Maak samen met je partner de tekst en het ontwerp van de uitnodiging, dit is een makkelijke manier om een bepaald gevoel over te brengen aan jullie genodigden. Zo geef je het een persoonlijke touch.

Kleuren zijn een absolute must om een persoonlijke sfeer te creëren met jouw eigen gekozen kleurencombinaties.

Een persoonlijk bedankje kan niet ontbreken, denk aan een leuke goodiebag met een paar persoonlijke dingen erin, bijvoorbeeld jullie favoriete snoepjes en drankjes. Ook een persoonlijk bedankkaartje met een leuke/ grappige tekst maakt het nét iets persoonlijker.

4. Natuur/ green vibes

Is natuur/ green vibes iets voor jullie? Dan is vast de locatie erg belangrijk, een rustgevende locatie waar natuur centraal staat. Kasteel Oud Poelgeest en haar kasteelvijver bevinden zich op een prachtig bosrijk landgoed en zal goede aansluiting vinden bij een friendly wedding. Voor deze locatie hebben wij alle mogelijkheden.

5. Bloemen

In 2020 mogen bloemen zeker een statement maken, dus wees niet bang om verschillende vormen en kleuren te mixen en matchen. Wat ook zeker niet mag ontbreken zijn gedroogde bloemen, helemaal de trend van nu. Ook na de bruiloft kun je er nog jaren lang plezier van hebben, een mooie herinnering is het zeker.

Dit waren onze 5 leukste wedding trends van het moment, wij wensen jou en je verloofde een happy big day!!

Bekijk ook de top 5 musea in Leiden en maak uw verblijf compleet met een van onze hotel arrangementen.