Maatregelen Corona virus (COVID-19)

Op dit moment is ons hotel geopend voor gasten. Hierbij kunnen zij tevens gebruik maken van onze ontbijt en diner faciliteiten in ons restaurant. Vanaf 1 juni 12:00 uur mogen wij iedereen verwelkomen in ons restaurant en zijn ook onze vergaderfaciliteiten weer geopend.

Algemene voorzorgsmaatregelen rondom Covid 19:

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Hoest en nies in uw elleboog;
  • Was uw handen frequent en maak extra gebruik van onze desinfectie pompjes om uw handen te reinigen;
  • Schud geen handen

Daarnaast worden handgrepen (trapleuningen en deurknoppen) meermalen per dag gereinigd door ons personeel. Ook zullen we voor onze faciliteiten werken met preventie vragen, waarbij wij vooraf bij de gast informeren naar eventuele klachten.

Hotel Oud Poelgeest

Op dit moment is het mogelijk om een hotelkamer te boeken inclusief ontbijt en of diner. Hierbij zullen wij bij het ontbijt en diner werken met verschillende tijdsblokken, dit zodat alle gasten op een verantwoorde manier gebruik kunnen maken van onze faciliteiten.

Restaurant Oud Poelgeest

Vanaf 1 juni 2020 mogen wij ook weer niet hotel gasten verwelkomen in ons restaurant. Hierbij geld wel een maximum van 30 personen per ruimte en op 1,5 meter afstand. Wij raden u dan ook aan om te reserveren via onze website. In juni zullen wij het diner in ons kasteel serveren.

Daarnaast mogen er twee personen op minder dan 1,5 meter aan een tafel zitten en hoeven ook mensen uit het zelfde huishuiden geen 1,5 meter afstand aan tafel te houden.

Kasteel Oud Poelgeest

Ook vergaderingen mogen per 1 juni weer plaatsvinden. Hierbij zijn o.a. de volgende voorwaarden van toepassing:

  • 1,5 meter moet gegarandeerd worden;
  • maximum van 30 personen in een ruimte;
  • er vind een controle gesprek plaats voorafgaand aan de bijeenkomst;

Ook bij minder dan 30 personen zullen wij de verschillende groepen zoveel mogelijk spreiden over onze faciliteiten om daarmee de kans van verspreiding te minimaliseren.

Ons personeel heeft het recht om personen te weigeren wanneer er ziekte verschijnselen zijn. Daarnaast berusten alle maatregelen op een gezamenlijke verantwoordelijkheid van onze gasten, personeel en leveranciers. Hierbij vertrouwen wij erop dat bij controle gesprekken onze gasten de vragen naar waarheid beantwoorden.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben dan kun u ons telefonisch bereiken op 071-517 4224.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.