Maatregelen Corona virus (COVID-19)

Om het voor u en ons personeel zo veilig mogelijk te maken, hanteren wij een COVID-19 protocol voor onze medewerkers conform de RIVM richtlijnen. Zo is de capaciteit van onze zalen aangepast naar de 1,5 meter afstand. We doen een gezondheidscheck bij als onze gasten, zijn er additionele handdesinfectiemiddelen beschikbaar en zijn er duidelijke looproutes aangebracht.

Vanaf heden zullen al onze medewerkers als extra maatregel een mondkapje dragen. Dit vanuit onze hospitality hart, waarbij de zorg voor u centraal staat.

Faciliteiten open/gesloten:

Hotel:  Open voor gasten
Restaurant:  Open voor hotelgasten
Vergaderfaciliteiten:  Open voor zakelijke doeleinden
Trouwfaciliteiten:  alleen ceremonie mogelijk 

Op dit moment zijn al onze faciliteiten geopend. Daarnaast draagt ons personeel bij al onze faciliteiten een mondkapje als extra maatregel. We zijn er van bewust dat ons personeel hiermee hun gezicht letterlijk verliest. Maar deze keuze hebben wij vanuit ons hospitality hart gemaakt, waarbij wij uw gezondheid centraal stellen.

Hieronder vindt u per faciliteit eventuele extra informatie.

Algemene voorzorgsmaatregelen rondom Covid 19:

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Hoest en nies in uw elleboog;
  • Was uw handen frequent en maak extra gebruik van onze desinfectie pompjes om uw handen te reinigen;
  • Schud geen handen

Daarnaast worden handgrepen (trapleuningen en deurknoppen) meermalen per dag gereinigd door ons personeel. Ook zullen wij voor onze faciliteiten werken met preventie vragen, waarbij wij vooraf bij de gast informeren naar eventuele klachten.

Hotel Oud Poelgeest

Op dit moment is het mogelijk om een hotelkamer te boeken inclusief ontbijt en of diner. Hierbij zullen wij bij het ontbijt en diner werken met verschillende tijdsblokken, dit zodat alle gasten op een verantwoorde manier gebruik kunnen maken van onze faciliteiten.

Restaurant Oud Poelgeest

Op dit moment mogen wij uitsluitend hotelgasten verwelkomen in ons restaurant. Hierbij geld wel een maximum van 30 personen. Wij raden u dan ook aan om te reserveren via onze website of bij check-in en daarmee uw tafel te garanderen.

Wilt u toch thuis genieten van onze keuken? Bestel dan uw take away menu hier.

Daarnaast mogen er twee personen op minder dan 1,5 meter aan een tafel zitten en hoeven ook mensen uit het zelfde huishuiden geen 1,5 meter afstand aan tafel te houden. Het personeel zal fast service bieden, waarbij uitserveren aan tafel mogelijk is en daarna direct gepaste afstand neemt.

Verder gelden de volgende aanvullende regels vanaf dinsdag 29 september 18:00 uur:
– Gezelschappen tot maximaal 4 personen aan een tafel;
– Een maximum van 30 personen in een zelfde ruimte;
– Er mag na 20:00 uur geen alcohol meer verkocht of genuttigd worden in het restaurant en in onze hotellobby, wel is dit nog mogelijk op de hotelkamer;

Kasteel Oud Poelgeest

Ook zakelijke bijeenkomsten mogen we nog steeds verwelkomen. Hierbij zijn o.a. de volgende voorwaarden op dit moment van toepassing:

  • 1,5 meter moet gegarandeerd worden;
  • Er mogen twee personen op minder dan 1,5 meter van elkaar zitten;
  • Er vind een controle gesprek plaats voorafgaand aan de bijeenkomst;
  • Er is een maximum aantal deelnemers van 30 personen per zaal

Per zakelijke bijeenkomst zijn de F&B mogelijkheden verschillend. Wilt u hier meer informatie over hebben, neem dan contact met ons op via reserveringen@oudpoelgeest.nl of 071 5174224.

Flexibele voorwaarden

We kunnen ons goed voorstellen dat u onzeker voor uw zakelijke boekingen in de nabije toekomst. Wij denken graag met u mee en zorgen dan ook dat wij onze voorwaarden in samenspraak versoepelen. Wij zien u namelijk graag terug op ons landgoed om u op zakelijk gebied te ontzorgen zoals u van ons gewend bent.

Ons personeel heeft het recht om personen te weigeren wanneer er ziekte verschijnselen zijn. Daarnaast berusten alle maatregelen op een gezamenlijke verantwoordelijkheid van onze gasten, personeel en leveranciers. Hierbij vertrouwen wij erop dat bij controle gesprekken onze gasten de vragen naar waarheid beantwoorden.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben dan kun u ons telefonisch bereiken op 071-517 4224.