Maatregelen Corona virus (COVID-19)

Om het voor u en ons personeel zo veilig mogelijk te maken, hanteren wij een COVID-19 protocol voor onze medewerkers conform de RIVM richtlijnen. Zo is de capaciteit van onze zalen aangepast naar de 1,5 meter afstand. We doen een gezondheidscheck bij als onze gasten, zijn er additionele handdesinfectiemiddelen beschikbaar en zijn er duidelijke looproutes aangebracht.

Vanaf heden zullen al onze medewerkers als extra maatregel een mondkapje dragen. Dit vanuit onze hospitality hart, waarbij de zorg voor u centraal staat.

Op dit moment zijn al onze faciliteiten geopend. Daarnaast draagt ons personeel bij al onze faciliteiten een mondkapje als extra maatregel. We zijn er van bewust dat ons personeel hiermee hun gezicht letterlijk verliest. Maar deze keuze hebben wij vanuit ons hospitality hart gemaakt, waarbij wij uw gezondheid centraal stellen.

Hieronder vindt u per faciliteit eventuele extra informatie.

Algemene voorzorgsmaatregelen rondom Covid 19:

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Hoest en nies in uw elleboog;
  • Was uw handen frequent en maak extra gebruik van onze desinfectie pompjes om uw handen te reinigen;
  • Schud geen handen

Daarnaast worden handgrepen (trapleuningen en deurknoppen) meermalen per dag gereinigd door ons personeel. Ook zullen wij voor onze faciliteiten werken met preventie vragen, waarbij wij vooraf bij de gast informeren naar eventuele klachten.

Hotel Oud Poelgeest

Op dit moment is het mogelijk om een hotelkamer te boeken inclusief ontbijt en of diner. Hierbij zullen wij bij het ontbijt en diner werken met verschillende tijdsblokken, dit zodat alle gasten op een verantwoorde manier gebruik kunnen maken van onze faciliteiten.

Restaurant Oud Poelgeest

Op dit moment mogen wij zowel hotelgasten als gasten van buitenaf verwelkomen in ons restaurant. Hierbij geld wel een maximum van 30 personen. Wij raden u dan ook aan om te reserveren via onze website en daarmee uw tafel te garanderen. Wilt u liever met een gezelschap prive dineren, dan zijn onze kasteelzalen hier uitermaten geschikt voor.

Daarnaast mogen er twee personen op minder dan 1,5 meter aan een tafel zitten en hoeven ook mensen uit het zelfde huishuiden geen 1,5 meter afstand aan tafel te houden. Hiernaast mag het personeel vast service bieden, waarbij uitserveren aan tafel mogelijk is en daarna direct gepaste afstand neemt.

Verder gelden de volgende aanvullende regels vanaf dinsdag 29 september 18:00 uur:
– Gezelschappen tot maximaal 4 personen aan een tafel;
– We mogen tot 21:00 uur gasten verwelkomen en om 22:00 uur sluit het restaurant;
– Een maximum van 30 personen in een zelfde ruimte.

Ook bieden wij de mogelijkheid tot private diners in ons kasteel. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden bij ons reserveringsafdeling via reserveringen@oudpoelgeest.nl of 071-5174224

Kasteel Oud Poelgeest

Ook vergaderingen mogen per 1 juni weer plaatsvinden. Hierbij zijn o.a. de volgende voorwaarden op dit moment van toepassing:

  • 1,5 meter moet gegarandeerd worden;
  • Er mogen twee personen op minder dan 1,5 meter van elkaar zitten;
  • Er vind een controle gesprek plaats voorafgaand aan de bijeenkomst;
  • Er is een maximum aantal deelnemers van 30 personen per zaal

Daarnaast serveren wij het lunchbuffet met gepaste maatregelen, waarbij wij o.a. iedereen voorzien van eigen opschepbestek en zitplaatsen volgens de RIVM richtlijnen. Dit kan betekenen dat wij u vragen om ook hier een tijdsvak te kiezen van een uur om drukte te spreiden.

Flexibele voorwaarden

We kunnen ons goed voorstellen dat u onzeker voor uw zakelijke boekingen in de nabije toekomst. Wij denken graag met u mee en zorgen dan ook dat wij onze voorwaarden in samenspraak versoepelen. Wij zien u namelijk graag terug op ons landgoed om u op zakelijk gebied te ontzorgen zoals u van ons gewend bent.

Ons personeel heeft het recht om personen te weigeren wanneer er ziekte verschijnselen zijn. Daarnaast berusten alle maatregelen op een gezamenlijke verantwoordelijkheid van onze gasten, personeel en leveranciers. Hierbij vertrouwen wij erop dat bij controle gesprekken onze gasten de vragen naar waarheid beantwoorden.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben dan kun u ons telefonisch bereiken op 071-517 4224.