Maatregelen Corona virus (COVID-19)

Om het voor u en ons personeel zo veilig mogelijk te maken, hanteren wij een COVID-19 protocol voor onze medewerkers conform de RIVM richtlijnen. Zo is de capaciteit van onze zalen aangepast naar de 1,5 meter afstand. We doen een gezondheidscheck bij als onze gasten, zijn er additionele handdesinfectiemiddelen beschikbaar en zijn er duidelijke looproutes aangebracht. Onze medewerkers dragen ten alle tijden een mondkapje.

Faciliteiten open/gesloten:

Hotel:  Open voor gasten
Restaurant:  Zowel het terras en restaurant zijn voor lunch, borrel en diner open tussen 11:00 – 22:00 uur
Vergaderfaciliteiten:  Open voor zakelijke doeleinden
Trouwfaciliteiten:  alleen ceremonie mogelijk (Max 30 personen)

Op dit moment zijn al onze faciliteiten geopend. Daarnaast draagt ons personeel bij al onze faciliteiten een mondkapje als extra maatregel. We zijn er van bewust dat ons personeel hiermee hun gezicht letterlijk verliest. Maar deze keuze hebben wij vanuit ons hospitality hart gemaakt, waarbij wij uw gezondheid centraal stellen.

Hieronder vindt u per faciliteit eventuele extra informatie.

Algemene voorzorgsmaatregelen rondom Covid 19:

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Hoest en nies in uw elleboog;
  • Vanaf een leeftijd van 13 jaar is een mondkapje verplicht in binnenruimtes;
  • Was uw handen frequent en maak extra gebruik van onze desinfectie pompjes om uw handen te reinigen;
  • Schud geen handen

Daarnaast worden handgrepen (trapleuningen en deurknoppen) meermalen per dag gereinigd door ons personeel. Ook zullen wij voor onze faciliteiten werken met preventie vragen, waarbij wij vooraf bij de gast informeren naar eventuele klachten.

Hotel Oud Poelgeest

Op dit moment is het mogelijk mogelijk om bij ons te overnachten inclusief ontbijt, lunch of diner. Om een veilige omgeving te creëren voor u en onze medewerkers zijn er maximaal 30 personen in ons restaurant. Om toch iedereen te kunnen verwelkomen maken we tijdelijk gebruik van verschillende tijdsblokken.

Restaurant Oud Poelgeest

Op dit moment mogen wij met ons restaurant u ontvangen op ons terras en van 5 juni 2021 ook binnen in ons vernieuwde restaurant. Wij raden u aan om tijdig een reservering te maken via restaurantoudpoelgeest.nl

Wegens beperkt beschikbaarheid aan plaatsen door de COVID maatregelen, zullen wij gebruik maken van tijdsblokken. Hierdoor kunnen we een veilige omgeving creëren voor u en onze medewerkers.

Tijdsblokken ontbijt: 45 minuten
Tijdsblokken diner: 2 uur

Zodra de maatregelen meer mensen toelaten in ons restaurant, zullen de tijdsblokken komen te vervallen.

Kasteel Oud Poelgeest

Ook zakelijke bijeenkomsten mogen we nog steeds verwelkomen. Hierbij zijn o.a. de volgende voorwaarden op dit moment van toepassing:

  • 1,5 meter moet gegarandeerd worden;
  • Er mogen twee personen op minder dan 1,5 meter van elkaar zitten;
  • Er vind een controle gesprek plaats voorafgaand aan de bijeenkomst;
  • Er is een maximum aantal deelnemers van 30 personen per zaal

Per zakelijke bijeenkomst zijn de F&B mogelijkheden verschillend. Wilt u weten wat er voor uw bijeenkomst mogelijk is? Neem dan contact met ons op via reserveringen@oudpoelgeest.nl of 071 5174224.

Flexibele voorwaarden

We kunnen ons goed voorstellen dat u onzeker bent voor uw zakelijke boekingen in de nabije toekomst. Wij denken graag met u mee en zorgen dan ook dat wij onze voorwaarden in samenspraak versoepelen. Wij zien u namelijk graag terug op ons landgoed om u op zakelijk gebied te ontzorgen zoals u van ons gewend bent.

Ons personeel heeft het recht om personen te weigeren wanneer er ziekte verschijnselen zijn. Daarnaast berusten alle maatregelen op een gezamenlijke verantwoordelijkheid van onze gasten, personeel en leveranciers. Hierbij vertrouwen wij erop dat bij controle gesprekken onze gasten de vragen naar waarheid beantwoorden.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben dan kun u ons telefonisch bereiken op 071-517 4224.