Maatregelen Corona virus (COVID-19)

Om het voor u en ons personeel zo veilig mogelijk te maken, hanteren wij een COVID-19 protocol voor onze medewerkers conform de RIVM richtlijnen. Zo is de capaciteit van onze zalen aangepast naar de 1,5 meter afstand. We doen een gezondheidscheck bij als onze gasten, additionele handdesinfectiemiddelen en zijn er duidelijke looproutes aangebracht.

Op dit moment is ons hotel geopend voor gasten. Hierbij kunnen zij tevens gebruik maken van onze ontbijt en diner faciliteiten in ons restaurant. Vanaf 1 juni 12:00 uur mogen wij iedereen verwelkomen in ons restaurant en zijn ook onze vergaderfaciliteiten weer geopend.

Algemene voorzorgsmaatregelen rondom Covid 19:

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Hoest en nies in uw elleboog;
  • Was uw handen frequent en maak extra gebruik van onze desinfectie pompjes om uw handen te reinigen;
  • Schud geen handen

Daarnaast worden handgrepen (trapleuningen en deurknoppen) meermalen per dag gereinigd door ons personeel. Ook zullen wij voor onze faciliteiten werken met preventie vragen, waarbij wij vooraf bij de gast informeren naar eventuele klachten.

Hotel Oud Poelgeest

Op dit moment is het mogelijk om een hotelkamer te boeken inclusief ontbijt en of diner. Hierbij zullen wij bij het ontbijt en diner werken met verschillende tijdsblokken, dit zodat alle gasten op een verantwoorde manier gebruik kunnen maken van onze faciliteiten.

Restaurant Oud Poelgeest

Vanaf 1 juni 2020 mogen wij ook weer niet hotel gasten verwelkomen in ons restaurant. Hierbij geld wel een maximum van 4o personen in ons restaurant. Wij raden u dan ook aan om te reserveren via onze website en daarmee uw tafel te garanderen. In juni en juli zullen wij elke vrijdag t/m zondag het diner in ons kasteel serveren.

Daarnaast mogen er twee personen op minder dan 1,5 meter aan een tafel zitten en hoeven ook mensen uit het zelfde huishuiden geen 1,5 meter afstand aan tafel te houden. Hiernaast mag het personeel vast service bieden, waarbij uitserveren aan tafel mogelijk is en daarna direct gepaste afstand neemt.

Ook bieden wij de mogelijkheid tot private diners in ons kasteel. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden bij ons reserveringsafdeling via reserveringen@oudpoelgeest.nl of 071-5174224

Kasteel Oud Poelgeest

Ook vergaderingen mogen per 1 juni weer plaatsvinden. Hierbij zijn o.a. de volgende voorwaarden op dit moment van toepassing:

  • 1,5 meter moet gegarandeerd worden;
  • Er mogen twee personen op minder dan 1,5 meter van elkaar zitten;
  • er vind een controle gesprek plaats voorafgaand aan de bijeenkomst;

Daarnaast serveren wij het lunchbuffet met gepaste maatregelen, waarbij wij o.a. iedereen voorzien van eigen opschepbestek en zitplaatsen volgens de RIVM richtlijnen.

Flexibele voorwaarden

We kunnen ons goed voorstellen dat u onzeker voor uw zakelijke boekingen in de nabije toekomst. Wij denken graag met u mee en zorgen dan ook dat wij onze voorwaarden in samenspraak versoepelen. Wij zien u namelijk graag terug op ons landgoed om u op zakelijk gebied te ontzorgen zoals u van ons gewend bent.

Ons personeel heeft het recht om personen te weigeren wanneer er ziekte verschijnselen zijn. Daarnaast berusten alle maatregelen op een gezamenlijke verantwoordelijkheid van onze gasten, personeel en leveranciers. Hierbij vertrouwen wij erop dat bij controle gesprekken onze gasten de vragen naar waarheid beantwoorden.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben dan kun u ons telefonisch bereiken op 071-517 4224.