Maatregelen m.b.t. corona (COVID-19)

Naar aanleiding van de persconferentie van 18 december hebben wij te maken met aangescherpte maatregelen. Dit betekent dat ons hotel open zal blijven met roomservice en we vanuit ons restaurant, koffie, gebak en lunch als take away serveren.

Vanaf 19 december mogen wij u van de overheid uitsluitend verwelkomen met de coronacheck-app in ons hotel. Hierbij moet u kunnen aantonen dat u volledig bent gevaccineerd, hersteld van COVID-19 of een negatieve testuitslag in de afgelopen 24 uur heeft gehad.

De coronacheck-app is niet noodzakelijk bij de afhaal of take away faciliteiten.

Huidige maatregelen:
Om het voor u en ons personeel zo veilig mogelijk te maken, hanteren wij een COVID-19 protocol voor onze medewerkers conform de RIVM richtlijnen. Hierbij is vragen wij u de 1,5m aan te houden en een mondkapje te dragen. De QR code van de corona check app is tevens noodzakelijk volgens de laatste maatregelen vanuit de overheid.

Faciliteiten open/gesloten:

Hotel:  Open voor gasten
Restaurant:  Uitsluitend take away stand 9:00 – 17:00 uur
Vergaderfaciliteiten:  Mogen op dit moment geen doorgang vinden
Trouwfaciliteiten: Uitsluitend mogelijk met beperkingen

We vragen u om aan de basisregels van het RIVM te houden. Hieronder vindt u per faciliteit eventuele extra informatie.

Algemene voorzorgsmaatregelen rondom Covid 19:

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en geef elkaar de ruimte (sterk advies);
  • Hoest en nies in uw elleboog;
  • Was uw handen frequent en maak extra gebruik van onze desinfectie pompjes om uw handen te reinigen;
  • Blijf bij klachten thuis en laat je direct testen;
  • Zorg voor voldoende frisse lucht in de ruimte waar u zit;
  • Laat uw QR code scannen bij gebruik van onze faciliteiten.

Bij onze faciliteiten werken we met de coronacheck app, waarbij u moet kunnen aantonen dat u negatief bent getest, gevaccineerd of genezen bent van COVID 19. Voor onze take away faciliteiten is de coronacheck niet van toepassing.

Hotel Oud Poelgeest

Op dit moment is het mogelijk mogelijk om bij ons te overnachten. Ontbijt, lunch, borrel en diner kunnen wij als roomservice of take away voor u verzorgen.

Restaurant Oud Poelgeest

Op dit moment verwelkomen we u graag voor een wandeling op het landgoed. Hierbij kunt u gebruik maken van onze koffie to go faciliteiten inclusief gebak en verschillende broodjes.

Koffie to go met gebak: 09:00 – 17:00 uur
Take away lunch: 12:00 – 17:00 uur

Kasteel Oud Poelgeest

Op dit moment lijkt het er op dat wij u niet mogen verwelkomen voor zakelijke bijeenkomsten. Wij wachten hier op verder uitwerkingen van de huidige regels. Mochten deze bekend zijn zullen wij dit op deze pagina verwerken.

Verder kijken we graag met u mee naar de toekomst en kunnen ons goed voorstellen dat u onzeker bent voor uw zakelijke boekingen in de nabije toekomst. Wij denken graag met u mee en zorgen dan ook dat wij onze voorwaarden in samenspraak versoepelen. Wij zien u namelijk graag terug op ons landgoed om u op zakelijk gebied te ontzorgen zoals u van ons gewend bent.

Ons personeel heeft het recht om personen te weigeren wanneer er ziekte verschijnselen zijn of als men niet aan de basis regels omtrent de QR code kan voldoen. Daarnaast berusten alle maatregelen op een gezamenlijke verantwoordelijkheid van onze gasten, personeel en leveranciers.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben dan kun u ons telefonisch bereiken op 071-517 4224.