Maatregelen Corona virus (COVID-19)

De komende dagen zullen de nieuwe coronamaatregelen verder worden verduidelijkt na aanleiding van de persconferentie van 12 november 2021. Wanneer de maatregelen gespecificeerd zijn voor de horeca branche zullen wij deze verder communiceren op deze pagina. Voor alle coronamaatregelen kunt u ook terecht op www.rijksoverheid.nl

Vanaf 13 november mogen wij u van de overheid uitsluitend verwelkomen met de coronacheck-app. Hierbij moet u kunnen aantonen dat u volledig bent gevaccineerd, hersteld bij van COVID-19 of een negatieve testuitslag in de afgelopen 24 uur heeft gehad.

De coronacheck-app is van toepassing voor al onze faciliteiten. Denk hierbij aan zakelijke bijeenkomsten, bruiloften, restaurant- en of hotelbezoek.

huidige maatregelen:
Om het voor u en ons personeel zo veilig mogelijk te maken, hanteren wij een COVID-19 protocol voor onze medewerkers conform de RIVM richtlijnen.  Hierbij is het een sterk advies om de 1,5m aan te houden en een mondkapje te dragen, maar niet verplicht. De QR code van de corona check app is daar in tegen wel noodzakelijk volgens de laatste maatregelen vanuit de overheid.

Faciliteiten open/gesloten:

Hotel:  Open voor gasten (coronacheck QR-code noodzakelijk)
Restaurant:  Zowel het terras en restaurant zijn voor lunch, borrel en diner open tussen 12:00 – 20:00 uur (coronacheck QR-code & gezondheidscheck noodzakelijk)
Vergaderfaciliteiten:  Open voor zakelijke doeleinden (coronacheck QR-code noodzakelijk)
Trouwfaciliteiten: mogelijk inclusief zittend feest tot 20:00 uur (coronacheck QR-code noodzakelijk)

Verder is een vaste zitplaats verplicht bij de verschillende faciliteiten zoals in het restaurant en bij de vergaderruimtes.

Op dit moment zijn al onze faciliteiten geopend. Wel vragen we u om aan de basisregels van het RIVM te houden. Hieronder vindt u per faciliteit eventuele extra informatie.

Algemene voorzorgsmaatregelen rondom Covid 19:

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en geef elkaar de ruimte (sterk advies);
  • Hoest en nies in uw elleboog;
  • Was uw handen frequent en maak extra gebruik van onze desinfectie pompjes om uw handen te reinigen;
  • Blijf bij klachten thuis en laat je direct testen;
  • Zorg voor voldoende frisse lucht in de ruimte waar u zit;
  • Laat uw QR code scannen bij gebruik van onze faciliteiten.

Bij onze faciliteiten werken we met de coronacheck app, waarbij u moet kunnen aantonen dat u negatief bent getest, gevaccineerd of genezen bent van COVID 19.

Hotel Oud Poelgeest

Op dit moment is het mogelijk mogelijk om bij ons te overnachten inclusief ontbijt, lunch of diner. Om een veilige omgeving te creëren voor u en onze medewerkers zijn er maximum aantal personen dat we in ons restaurant zullen verwelkomen. Daarnaast is een reservering aan de deur of vooraf gemaakt.

Restaurant Oud Poelgeest

Op dit moment mogen wij u in ons restaurant met terras ontvangen. Wij raden u aan om tijdig een reservering te maken via www.restaurantoudpoelgeest.nl

Wegens beperkt beschikbaarheid aan plaatsen door de COVID maatregelen, zullen wij gebruik maken van tijdsblokken tijdens het ontbijt. Met betrekking tot de lunch en diner kunt u een normale reservering maken via het reserveringsysteem.

Tijdsblokken ontbijt: 45 minuten vanaf 7:00 uur ‘s ochtends

Verder is de coronacheck-app QR code verplicht bij al onze faciliteiten en zullen wij u in ons restaurant ook de vragen van de gezondheidscheck stellen.  Deze zijn terug te vinden via rijksoverheid.nl

Kasteel Oud Poelgeest

Ook zakelijke bijeenkomsten mogen we nog steeds verwelkomen. Hierbij zijn o.a. de volgende voorwaarden op dit moment van toepassing:

  • Iemand moet kunnen aantonen negatief getest, volledig gevaccineerd of genezen te zijn tegen of van COVID 19.
  • Zelfbediening is toegestaan, dit betekend dat u gebruik mag maken van onze koffiemachines en buffetten.
  • De 1,5m wordt sterk geadviseerd door de overheid, net zoals het dragen van een mondkapje.
  • Vaste zitplek binnen is verplicht tijdens de vergadering, eetmomenten en breaks.

Verder is de coronacheck-app QR code verplicht bij al onze faciliteiten en zullen wij u in ons restaurant ook de vragen van de gezondheidscheck stellen.  Deze zijn terug te vinden via rijksoverheid.nl

Bij zakelijke bijeenkomst zijn de F&B mogelijkheden verschillend. Wilt u weten wat er voor uw bijeenkomst mogelijk is? Neem dan contact met ons op via reserveringen@oudpoelgeest.nl of 071 5174224.

Flexibele voorwaarden

We kunnen ons goed voorstellen dat u onzeker bent voor uw zakelijke boekingen in de nabije toekomst. Wij denken graag met u mee en zorgen dan ook dat wij onze voorwaarden in samenspraak versoepelen. Wij zien u namelijk graag terug op ons landgoed om u op zakelijk gebied te ontzorgen zoals u van ons gewend bent.

Ons personeel heeft het recht om personen te weigeren wanneer er ziekte verschijnselen zijn of als men niet aan de basis regels omtrent de QR code kan voldoen. Daarnaast berusten alle maatregelen op een gezamenlijke verantwoordelijkheid van onze gasten, personeel en leveranciers.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben dan kun u ons telefonisch bereiken op 071-517 4224.