Maatregelen Corona virus (COVID-19)

Maatregelen vanaf zaterdag 25 september:
Vanaf zaterdag 25 september mogen wij u van de overheid uitsluitend verwelkomen met de coronacheck-app. Hierbij moet u kunnen aantonen dat u volledig bent gevaccineerd, hersteld bij van COVID-19 of een negatieve testuitslag in de afgelopen 24 uur heeft gehad.

De coronacheck-app is van toepassing voor al onze faciliteiten. Denk hierbij aan zakelijke bijeenkomsten, bruiloften, restaurant- en of hotelbezoek.

Maatregelen tot 25 september/ huidige maatregelen:
Om het voor u en ons personeel zo veilig mogelijk te maken, hanteren wij een COVID-19 protocol voor onze medewerkers conform de RIVM richtlijnen. Zo is de capaciteit van onze zalen aangepast naar de 1,5 meter afstand. We doen een gezondheidscheck bij als onze gasten en zijn er additionele handdesinfectiemiddelen beschikbaar.

Faciliteiten open/gesloten:

Hotel:  Open voor gasten
Restaurant:  Zowel het terras en restaurant zijn voor lunch, borrel en diner open tussen 12:00 – 22:00 uur
Vergaderfaciliteiten:  Open voor zakelijke doeleinden
Trouwfaciliteiten:  met vaste zitplek mogelijk

Op dit moment zijn al onze faciliteiten geopend. Wel vragen we u om aan de basisregels van het RIVM te houden. Hieronder vindt u per faciliteit eventuele extra informatie.

Algemene voorzorgsmaatregelen rondom Covid 19:

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en geef elkaar de ruimte;
  • Hoest en nies in uw elleboog;
  • Was uw handen frequent en maak extra gebruik van onze desinfectie pompjes om uw handen te reinigen;
  • Blijf bij klachten thuis en laat je direct testen;
  • Zorg voor voldoende frisse lucht in de ruimte waar u zit;

Bij onze faciliteiten werken we met preventie vragen, waarbij wij vooraf bij de gast informeren naar eventuele klachten.

Hotel Oud Poelgeest

Op dit moment is het mogelijk mogelijk om bij ons te overnachten inclusief ontbijt, lunch of diner. Om een veilige omgeving te creëren voor u en onze medewerkers zijn er maximum aantal personen dat we in ons restaurant zullen verwelkomen. Daarnaast is een reservering aan de deur of vooraf gemaakt.

Restaurant Oud Poelgeest

Op dit moment mogen wij u in ons restaurant met terras ontvangen. Wij raden u aan om tijdig een reservering te maken via www.restaurantoudpoelgeest.nl

Wegens beperkt beschikbaarheid aan plaatsen door de COVID maatregelen, zullen wij gebruik maken van tijdsblokken tijdens het ontbijt en reserveringen voor lunch, borrel en diner. Hierdoor kunnen we een veilige omgeving creëren voor u en onze medewerkers.

Tijdsblokken ontbijt: 45 minuten vanaf 7:00 uur ‘s ochtends

Zodra de maatregelen meer mensen toelaten in ons restaurant, zullen de tijdsblokken komen te vervallen. Ons restaurant is voorzien van een gloed nieuw ventilatiesysteem, waardoor er continu frisse en gezuiverde lucht aanwezig is.

Kasteel Oud Poelgeest

Ook zakelijke bijeenkomsten mogen we nog steeds verwelkomen. Hierbij zijn o.a. de volgende voorwaarden op dit moment van toepassing:

  • 1,5 meter moet gegarandeerd worden;
  • Er mogen twee personen op minder dan 1,5 meter van elkaar zitten;
  • Zelfbediening is toegestaan, dit betekend dat u gebruik mag maken van onze koffiemachines en buffetten.

Bij zakelijke bijeenkomst zijn de F&B mogelijkheden verschillend. Wilt u weten wat er voor uw bijeenkomst mogelijk is? Neem dan contact met ons op via reserveringen@oudpoelgeest.nl of 071 5174224.

Flexibele voorwaarden

We kunnen ons goed voorstellen dat u onzeker bent voor uw zakelijke boekingen in de nabije toekomst. Wij denken graag met u mee en zorgen dan ook dat wij onze voorwaarden in samenspraak versoepelen. Wij zien u namelijk graag terug op ons landgoed om u op zakelijk gebied te ontzorgen zoals u van ons gewend bent.

Ons personeel heeft het recht om personen te weigeren wanneer er ziekte verschijnselen zijn. Daarnaast berusten alle maatregelen op een gezamenlijke verantwoordelijkheid van onze gasten, personeel en leveranciers. Hierbij vertrouwen wij erop dat bij controle gesprekken onze gasten de vragen naar waarheid beantwoorden.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben dan kun u ons telefonisch bereiken op 071-517 4224.